Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Тренінг від EDUkIT для бібліотекарів Черкаської області

2013-11-29

Черкаси, тренінг для бібліотекарів

20-21 листопада 2013 року на базі Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка, за підтримки програми «Бібліоміст», адміністративний керівник проекту EDUkIT Пащенко Марина та менеджер проекту Федорчук Анастасія провели презентацію проекту та тренінг для бібліотекарів Черкаської області, присвячені можливостям інформаційно-освітньої платформи EDUkIT.

Захід проходив у приміщенні Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка.

На практичних заняттях всі учасники тренінгу покроково опанували редакційну систему платформи. Тепер вони можуть самостійно редагувати контент сайту, публікувати новини, завантажувати фотографії заходів, робити сайт інформаційним і привабливим для відвідувачів.

У процесі семінару були проведені комунікативні заняття, які сприяли згуртуванню команди та її продуктивній роботі.

Висловлюємо подяку адміністрації Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки та програмі "Бібліоміст" за підтримку та допомогу в організації минулого тренінгу, а також команді бібліотекарів за активну роботу на тренінгу!

Результатом семінару стали й відмінні показники контрольного тесту учасників. По закінченню заходу кожен учасник отримав сертифікат від програми "Бібліоміст" та інтернет-платформи "EDUkIT".

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.