Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

EDUkIT стає School Champion!

2014-01-15

School Champion

Раді повідомити про те, у зв'язку з розвитком наших продуктів та виходом на новий рівень, ми прийняли рішення про ребрендинг Всеукраїнської освітньої платформи EDUkIT. Представляємо вам Систему шкільного менеджменту School Champion («Шкільний чемпіон») www.schoolchampion.in.ua!

За 6 років роботи над проектом ми створили унікальну систему для впровадження позитивних змін у шкільній освіті. Наш проект розвивався в різних напрямках, і в кожного з цих напрямків є своя особлива назва.

Платформа EDUkIT допомагає школам створювати свої сайти. Інтерактивний каталог Study Planner дає можливість батькам вибирати школу за різними критеріями. Контент-проекти Академія Хана і Візуальний асистент вчителя дозволяють вчителям та учням використовувати нові технології для підвищення якості шкільної освіти. До нашої служби підтримки звертаються за допомогою і консультацією адміністратори шкільної освіти, вчителі та батьки.

Тепер ми зібрали всі частинки в єдине ціле і дали їм нову назву, яка відображає нову якість ініціативи. Ми віримо, що наш проект та всі його учасники стануть справжніми лідерами системи середньої освіти, чемпіонами шкільного життя.

Більш змістовно про те, для чого ми проводимо ребрединг, дізнайтеся у прикріпленому до даної новини документі. Приєднуйтесь до наших оновлених представництв в соціальних мережах.

Наш проект продовжує жити, розвиватися і вдосконалюватися. Зустрічайте нову верcію сайтів для шкіл та інших закладів освіти.

Ми дуже сподіваємося на вашу підтримку і наші майбутні спільні перемоги. Зберемо школи разом!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.