Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Представляємо нову версію сайтів для шкіл

2014-01-14

Новая версія

Шановні користувачі!

Раді повідомити про те, що ми випустили нову версію сайтів для шкіл та інших навчальних закладів.

За цей час наша команда реалізувала ряд можливостей і внесла корисні зміни за вашими найбільш популярними запитами.

Вас чекають оновлена ​​лінійка шаблонів дизайну, поліпшена панель адміністратора, нові модулі – оголошення, поштові розсилки, «Питання? Відповідь!», центр завантаження файлів, версія для слабозорих і багато іншого.

Ми намагаємося, щоб наші рішення відповідали високим стандартам якості розробки, безбар'єрності та безпеки. Відтепер ваш сайт буде відмінно сприйматися на різних пристроях, підключених до інтернету (ноутбуках, планшетах, мобільних телефонах та ін.).

Пропонуємо вам ознайомитися у прикріпленому до цієї новини файлі з переліком основних нововведень, які тепер доступні на вашому сайті. Зовсім скоро ми опублікуємо оновлену документацію, а також відеоуроки по використанню продукту.

Також, у зв'язку з розвитком наших продуктів і виходом на новий рівень, ми прийняли рішення про ребрендинг Всеукраїнської освітньої платформи EDUkIT. Ми раді представити вам Систему шкільного менеджменту School Champion («Шкільний чемпіон»)! З новою назвою, логотипом, девізом і функціональними можливостями ми дуже сподіваємося на вашу підтримку та наші майбутні спільні перемоги.

Якщо у вас виникнуть будь-які питання, будь ласка, звертайтеся в нашу службу підтримки через портал www.support.sch.in.ua.

Тепер ви можете скористатися онлайн-підтримкою безпосередньо через панель адміністратора вашого сайту, перейшовши за посиланням у верхньому правому куті.

Бажаємо вам успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.