Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

В Одесі пройшов майстер-клас по сучасним технологіям в освіті

2014-02-24

Одеса, майстер-клас від School Champion

20 лютого рамках національної тренінгової програми було проведено майстер-клас по сучасним технологіям в освіті від системи шкільної менеджменту School Champion (раніше відомої як освітня платформа EDUkIT).

Серед партнерів навчання - Департамент освітніх програм Intel в Україні, ініціатива Всесвітнього економічного форуму Global Shapers Community, проект «Бібліоміст» та мобільний оператор МТС.

Гостинні приміщення дружнього коворкінгового центру «Hub Odessa» прийняли понад 20 зацікавлених педагогів Одеси, які разом з ведучими майстер-класу в конструктивному діалозі шукали відповідь на питання про те, як нові медіа можуть змінити життя шкільного класу.

Були запропоновані ідеї використання інтернет-сервісів як для вчителів-початківців, так і для ветеранів шкільної освіти. Безкоштовні інструменти, орієнтовані на різний вік школярів і навчальні дисципліни, прості та ефективні, підготують учнів до успіху в XXI столітті.

Дякуємо Департаменту освіти Одеської міської ради та особисто Ірині Євгенівні Столбовій, керівнику відділу молодіжної політики та інформаційно-комунікаційних технологій за допомогу і підтримку.

Ми сподіваємося на подальшу співпрацю і дружбу з вчителями-учасниками майстер-класу, а також їх активну участь у конкурсі «Нові медіа на моєму уроці. Успішний кейс» та ініціативі з проведення аналогічного тренінгу для своїх колег.

Скоро національна тренінгова програма буде представлена ​​в Києві, Львові, Тернополі та Кіровограді.

До нових зустрічей!

Новина на сайті Одеської міської ради: «Одеські педагоги вивчають інформаційно-комунікативні технології, використовувані в освіті».

Сюжет у випуску одеських новин 7 каналу: «Вчитися, вчитися і ще раз вчитися!».

School Champion у випуску новин 7 каналу, Одеса

Фотографії з мастер-класу

Кiлькiсть переглядiв: 371

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.