Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

"School Champion" підтримав талановитих молодих дослідників

2014-03-05

Всеукраїнський конкурс \

У Києві проведено Всеукраїнський конкурс "Intel-ЕкоУкраїна-2014" – національний етап Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2014 (International Science and Engineering Fair) Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді.

Такий захід проводиться щороку з метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідницької, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

У 2014 році в національному етапі конкурсу 132 молодих науковця представили 130 дослідницьких проектів у таких тематичних категоріях: екологія та охорона навколишнього середовища, ботаніка, зоологія, науки про Землю: географія, геологія, медицина, біоінженерія, психологія, хімія та біохімія, екологічна інженерія, хімічна інженерія.

У рамках заходу учасники презентували власні наукові дослідження, брали участь в он-лайн конференції, роботі клубу фіналістів Intel ISEF, майстер-класах, в екомайстерні Upcycler, навчальних тренінгах, відвідали шоу-виставку "Цікава наука" в Музеї популярної науки та техніки "Експериментаніум".

Система шкільного менеджменту "School Champion" виступила партнером конкурсу та відзначила подарунками декілька найбільш вподобаних робіт.

Команда "School Champion" вітає переможців конкурсу "Intel-ЕкоУкраїна-2014"!

Такі конкурси та перемоги дають надію на те, що молодь нашої країни активна та талановита, що майбутнє України в надійних руках.

Детальну інформацію про підсумки проведення заходу дивіться на сайті www.nenc.gov.ua.

Матеріал з сайту: www.mon.gov.ua.


Кiлькiсть переглядiв: 408

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.