Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Як нові медіа можуть змінити звичайне життя школярів. Майстер-клас у Києві

2014-03-27

/Files/images/News/News_2014/Тренинг_21.03_КИЕВ.JPG

21 березня в рамках національної тренінгової програми було проведено майстер-клас з сучасних технологій в освіті від системи шкільного менеджменту School Champion (раніше відомої як освітня платформа EDUkIT).

Серед партнерів навчання – Департамент освітніх програм «Intel» в Україні, ініціатива Всесвітнього економічного форуму «Global Shapers Community», проект «Бібліоміст» і мобільний оператор «МТС».

Привітні приміщення дружнього креативного простору «Часопис» прийняли більше 15 зацікавлених педагогів Києва та області, які разом з ведучими майстер-класу в конструктивному діалозі шукали відповідь на питання про те, як нові медіа можуть змінити життя шкільного класу.

Були запропоновані ідеї використання інтернет-сервісів як для вчителів-початківців, так і для ветеранів шкільної освіти. Прості й ефективні безкоштовні інструменти, зорієнтовані на різний вік школярів та різні учбові дисципліни підготують учнів до успіху в ХХІ столітті.

Також до зустрічі долучилася керівниця освітніх програм мобільного оператора «МТС» Наталя Павловська і розповілапро ініціативу «Мобільний лікбез. Школа для батьків».

Ми сподіваємося на подальше плідне співробітництво та дружбу з учителями-учасниками майстер-класу, а також їх активну участь у конкурсі «Нові медіа на моєму уроці. Успішний кейс» та ініціативі з проведення аналогічного тренінгу для своїх колег.

Кiлькiсть переглядiв: 469

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.