Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

School Champion на Міжнародному жіночому бизнес форумі EuroWoman 2014

2014-05-21

School Champion на Международном женском бизнес форуме EuroWoman 2014

15-16 травня в місті Одеса у рамках EuroWoman-2014 II Міжнародного жіночого бізнес-форуму на ярмарку бізнесів ми презентували систему шкільного менеджменту School Champion.

Окрім цього, ми прийняли участь в одній з найважливіших дискусій «Екологія мислення: як створити здорову націю», генерували ідеї виховання та освіти для нового покоління.

Усі учасниці форуму EuroWoman-2014:
бізнес-леді, дипломати, політики, науковці, державні службовці, суспільні діячі з різних країн та куточків України – з великим зацікавленням обговорювали животрепетні теми, що стосуються багатьох аспектів сучасного життя, зокрема, й освіти.

Women's Business Forum

Говорили про те, що освіченими людьми у 21 столітті будуть вважати не тих, хто не вміє читати та писати, а тих, хто не вміє вчитися, відучатися та перевчатися. Дійшли до висновку, що таке порівняння можна вважати влучним, тому що перед освітою стоять різні, але взаємозалежні задачі.

Ось лише деякі з них:

  • генерувати знання для економічного, соціального та політичного добробуту;
  • пропонувати навички, що користуються попитом, та компетентності, які роблять людей продуктивними членами суспільства;
  • просувати ідею соціальної справедливості та згуртованості, що виходить з принципу рівних можливостей;
  • підвищувати рівень інформаційної грамотності та критичного мислення в умовах великої кількості нерідко суперечливої інформації;
  • сприяти толерантному відношенню, прийняттю відмінностей та різноманітності шляхом вивчення культур, цінностей та людського спадку.

Особливо це стосується, звичайно, інформаційної грамотності.

У результаті двох днів праці EuroWoman-2014 жінки-учасниці Форуму підготували резолюцію про те, як вирішити актуальні питання сучасності, розробили план спільних дій для співробітництва та укріплення миру.

Висловлюємо велику подяку організаторам Форуму: Міжнародному «Клубу Успішних Жінок», «Європейській Асоціації Розвитку Бізнесу» (ЄАРБ) та безперечному лідеру Ользі Азаровій – за чудовий захід, нові ідеї та перспективні напрямки. В особі учасниць Форуму School Champion знайшов нових партнерів, однодумців та друзів!

ЖІНКИ-ЛІДЕРИ ЗА МИР, РОЗВИТОК МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕСУ!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.