Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Дві українські школи увійшли до списку найбільш інноваційних шкіл світу

2014-12-02

/Files/images/News/News_2014/photo.jpg

Дві українські школи і дев'ять вчителів увійшли до переліку найбільш інноваційних шкіл і педагогів світу. Цей список щорічно складається в рамках програми Microsoft з розвитку освіти.

У рейтинг Showcase Schools увійшли школи, які активно використовують мобільні і хмарні технології в навчальному процесі. Такими в Україні були названі Новопечерська школа в Києві та Ліцей інформаційних технологій при Дніпропетровському національному університеті.

Всього в список потрапили понад 150 шкіл і 800 викладачів з усього світу.

У другій список - Microsoft Innovative Expert Educators - увійшли дев'ять українських викладачів з різних регіонів країни. Серед них - педагоги з Вінниці, Жмеринки, Дніпропетровська та Києва. У цей список номінуються вчителі, які застосовують прогресивну педагогіку і активно використовують новітні технології в роботі з учнями.

Звання експерта говорить про досягнення викладача як в освітній, так і в технологічній сферах. Такі вчителі допомагають своїм учням краще підготуватися до професій майбутнього, і можуть служити прикладом для своїх колег в освітньому процесі.

За матеріалами сайту: http://www.ain.ua
Фото з сайту: http://www.ain.ua

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.