Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

ЗАПРОШУЄМО ПЕДАГОГІВ ДО УЧАСТІ У (НЕ)КОНФЕРЕНЦІЇ EDCAMP UKRAINE 2015

2015-05-18

Лого EdCamp

23 та 24 червня 2015 року в Україні вперше відбудеться Національна (не)конференція EdCamp Ukraine, ініційована Продюсерами освіти П@Ель (www.pael.pro), системою шкільного менеджменту School Champion (www.schoolchampion.in.ua) за менторської підтримки The EdCamp Foundation (www.edcamp.org) і вражаючого списку партнерських організацій, серед яких Посольство США в Україні, ініціатива Всесвітнього економічного форуму Global Shapers Сommunity, Microsoft, Intel, Google в Україні та багато інших.

Понад 200 учасниць і учасників, включаючи шкільних педагогів із різних регіонів, адміністраторів освіти усіх рівнів, представників/-иць бібліотечного сектору, громадських організацій та бізнесу, школярів та їхніх батьків, студентства педагогічних спеціальностей, національних і міжнародних експерток та експертів
з Великої Британії, Ізраїлю, Італії, США та країн ближнього зарубіжжя зберуться в Культурному центрі «Бейт Дан» у Харкові.

EdCamp Ukraine – це унікальна платформа професійного зростання для вчительства України. (Не)конференція проходитиме в новому форматі дискусійного заходу, у якому учасники/-ці самі визначають перебіг його роботи. EdCamp ґрунтується на принципах безкоштовності, незалежності та вільної ініціативи. (Не)конференція підпорядковується закону «про дві ноги», який заохочує учасників/-иць вибирати ті сесії, які відповідають їхнім потребам.

Програма дводенної (не)конференції EdCamp Ukraine визначиться в перший день проведення: усі, хто беруть участь, можуть стати спікерами! Захід передбачає п'ять тематичних напрямків з урахуванням актуальних трендів і потреб присутніх. Зокрема, обговорюватимуться сучасні технології в освіті, нові педагогічні формати й інструменти, наука в школі, ресурси бібліотеки для освіти, виклики національної освіти.

У рамках EdCamp Ukraine передбачені панельні дискусії, практикуми, персональний коучінг, зустрічі з дитячими письменниками, кінозал, творчі майстер-класи, «школа навпаки» і благодійні акції – педагоги подарують книги та іграшки дітям, які потребують особливої уваги. Також буде анонсовано конкурс грантів на проведення десяти регіональних mini-EdCamp по всій Україні.

Місце проведення: Культурний центр «Бейт Дан» (м.Харків, вул. Тобольська, 46, www.beitdan.org.ua).
Карта проїзду https://goo.gl/maps/tglaZ

Офіційний сайт: www.edcamp.org.ua

Реєстрація учасників/-иць: http://bit.ly/edcampukraine

Офіційні соціальні мережі:
Facebook: www.facebook.com/EdCampUkraine
Twitter: www.twitter.com/EdCampUkraine
Instagram: www.instagram.com/EdCampUkraine
Хештег для учасників/-ць і кореспондентів/-ок: #EdCampUkraine

Контактна інформація:
Олександр Елькін, голова організаційного комітету, директор School Champion в Україні, к.т.н.
Email: for@edcamp.org.ua

Інформаційна довідка:

EdCamp уперше було проведено у 2010 році натхненними едукаторами з Філадельфії (США). На сьогодні понад 550 заходів об'єднали 25 000 вчителів і різних стейкхолдерів навчального процесу з усіх куточків земної кулі для відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань.

EdCamp Ukraine будує спільноту відповідального вчительства, яка об'єднає кращих агентів змін у системі національної освіти. В Україні така унікальна подія відбудеться вперше. І ми дуже сподіваємося, що педагогічна (не)конференція стане затребуваною і регулярною.

Кiлькiсть переглядiв: 681

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.