Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Долучайтесь до глобальної ініціативи Hour of Code

2015-12-07

Дівчата

7-13 грудня в рамках тижня комп’ютерних наук по всьому світу відбудеться ініціатива “Hour of Code”, яка в Україні проходитиме за підтримки Microsoft Україна та Фонду BrainBasket.

Hour of Code - це безкоштовна міжнародна освітня ініціатива, що спрямована на популяризацію ІТ серед учнів шкіл за допомогою проведення одного спеціально розробленого інтерактивного уроку інформатики. За час існування ініціативи в ній взяло участь понад 140 мільйонів школярів у 180 країнах світу!

Ми закликаємо вас долучитись до ініціативи та провести такий урок у своїй школі!

Всі необхідні матеріали та методичні рекомендації доступні в онлайн, на підготовку вам знадобиться лише декілька годин, але такий урок допоможе показати дітям, що інформатика може бути дійсно цікавою та продовжити займатись далі на зовсім іншому якісному рівні.

Усі інтерактивні заняття побудовані на середовищі Scratch та на добре відомих дітям комп’ютерних іграх - Angry Birds, Minecraft, Star Wars і можуть бути проведені для учнів 5-11 класів. Ось тут без жодних реєстрацій можна подивитись та спробувати ці ігрові уроки.

Якщо ви готові провести такий урок - відпишіться на anna@brainbasket.org, вказавши ваші координати та місто. Ми надішлемо вам інструкції та промо-матеріали. Перші 30 викладачів отримають у подарунок футболки!

Більше деталей - на сайті BrainBasket.
Фото з сайту: https://hourofcode.com/ua

Школярі

Кiлькiсть переглядiв: 778

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.