Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

В Харківській області розпочався Тиждень російської культури

2009-12-09

Тиждень російської культури

В Харківській області розпочався Тиждень російської мови і російської культури, в рамках якого напередодні в Харківській загальноосвітній школі №101 (http://school101.edu.kh.ua) м. Харкова (вул. Краснодарська, 147/2) пройшли відкриті уроки з російської мови та позакласні заходи для учнів та педагогів району.

Уроки провели вчителі - учасники ІІ етапу конкурсу «Учитель року-2009» в номінації «Російська мова», яка вперше введена управлінням освіти міської ради в минулому році.

9-10 грудня більше 300 вчителів харківських шкіл візьмуть участь у ІV Міжнародній науково-практичній конференції «Простір літератури - шлях до миру, згоди та співпраці між слов'янськими народами».

На базі Харківської загальноосвітньої школи № 5, Харківської загальноосвітньої школи № 53 (http://school53.edu.kh.ua/), а також Харківської державної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленко відбудуться зустрічі харківських школярів з творчою інтелігенцією міста, викладачами російської мови і літератури вищих навчальних закладів м. Харкова.

За матеріалами: http://vecherniy.kharkov.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.