Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Проект EDUkIT - учасник та золотий призер Національної виставки-конкурсу. ФОТО

2011-10-24

Золота медаль Інноватика 2011

18-20 жовтня 2011 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва пройшла Третя Національна виставка-конкурс "Інноватика в сучасній освіті".

Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий світ».

З 25 регіонів України на виставці було представлено понад 500 навчальних закладів, державні органи управління освітою, післядипломні установи, науково-методичні центри, сучасні підручники, технічні засоби навчання, інноваційні педагогічні технології, підприємства, видавництва та засоби масової інформації, які співпрацюють з системою освіти.

18 жовтня команда EDUkIT провела стендову презентацію проекту та майстер-клас по роботі з платформою, а 19 жовтня аналогічний захід пройшов в самому крупному залі виставкового комплексу. У дні виставки понад 50 установ освіти подали заявки на участь у проекті EDUkIT. Зокрема, до EDUkIT вперше приєднався музей.

Також в перший день відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу у відповідних номінаціях золотими, срібними та бронзовими медалями. Символічно, що у рік Освіти та інформаційного суспільства проект EDUkIT в номінації «Інновації в співпраці підприємств, наукових установ, структур бізнесу, міжнародних організацій, видавництв з системою освіти» удостоївся звання лауреату конкурсу I ступеня, був нагороджений дипломами та золотою медаллю.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.