Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

EDUkIT взяв золото на Міжнародній освітянській виставці. ФОТО

2012-03-05

EDUkIT взяв золото на Міжнародній освітянській виставці. ФОТО

1-3 березня 2012 р. у Виставковому центрі «КиїівЕкспоПлаза» пройшла Третя Міжнародна виставка «Сучасні навчальні заклади – 2012».

Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий світ».

Виставка презентувала громадськості, педагогам, науковцям, фахівцям, органам державної влади і управління в широкому спектрі досягнення національної системи освіти, творчі здобутки педагогічних і наукових колективів, досвід інноваційної модернізації усіх ланок освіти, міжнародної співпраці закладів освіти, роботи навчальних закладів з соціальними партнерами та міжнародної інтеграції на виконання Указів Президента України, Постанов Уряду, рішень ІІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти.

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм науковим і фаховим рівнем, поставленими на розгляд проблемами пріоритетного розвитку галузі освіти, уже отримала суспільне визнання і є найбільш широкомасштабною та рейтинговою освітянською виставкою.

Виставка представила 765 провідних навчальних закладів, центрів, підприємств, асоціацій, видавництв з усіх регіонів України, а також учасників з Росії, Чехії, Естонії, Швейцарії, Словаччини, Польщі та США.

1 березня команда EDUkIT провела презентацію проекту та майстер-клас по роботі з платформою в залі виставкового комплексу, а наступного дня – на стенді проекту. У дні виставки понад 100 установ освіти подали заявки на участь у проекті EDUkIT.

В перший день відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій виставки золотими, срібними та бронзовими медалями. Проект EDUkIT в номінації «Соціальне партнерство з закладами освіти» удостоївся звання лауреату конкурсу I ступеня, був нагороджений дипломами та золотою медаллю. Креативне оформлення стенду проекту та професійну роботу стендистів організатори заходу відмітили окремим дипломом.

Вітаємо учасників проекту «EDUkIT» з високими нагородами, отримання яких було б неможливе без всебічної підтримки користувачів платформи!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.