Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Проект EDUkIT - учасник та золотий призер IV Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті»

2012-10-18

Инноватика в современном образовании

16-18 жовтня 2012 р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» пройшла IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті». Для команди EDUkIT участь у заході стала традиційною, і цього року ми вже втретє привезли до Харкова нагороди й відзнаки.

Про виставку

«Інноватика в сучасній освіті» за останні кілька років стала популярним професійним майданчиком для якісного обміну досвідом між освітянами країни. Під час проведення виставки заклади освіти мають змогу продемонструвати численним відвідувачам та оргкомітету свої здобутки у запровадженні інноваційних методологій і технологій та розповісти про свої освітні послуги та проекти. Сприятлива атмосфера заходу заохочує учасників до обміну ідеями, новаціями і досвідом, допомагає налагодити співпрацю між освітніми установами та підприємствами, що також працюють на терені освіти.

Логотип выставки ИнноватикаОрганізаторами заходу традиційно виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий світ».

В освітньому форумі взяли участь 629 навчальних закладів різних рівнів і форм власності з 27 регіонів України, а також наукові та методичні центри, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, міжнародні установи і представництва, підприємства і бізнес-структури, що забезпечують галузь освіти засобами навчання.

Про участь EDUkIT

Для команди EDUkIT участь у виставці вже стала традиційною. Цьогоріч в рамках заходу ми підготували для найактивніших учасників проекту власну програму і оголосили про спеціальні акційні пропозиції з приємними подарунками.

У перший день команда проекту EDUkIT провела презентацію у залі №3 виставкового комплексу, 17 та 18 жовтня проходили стендові презентації. У дні виставки понад 50 установ освіти подали заявки на участь у проекті EDUkIT.

Також у перший день оргкомітет виставки провів урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу у 9 номінаціях.

Проект EDUkIT здобув звання лауреату конкурсу I ступеня в номінації «Інклюзивна освіта: «Відкрий вікно у світ» і був нагороджений дипломами та золотою медаллю.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.