Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

EDUkIT представлено на найбільшій IT-конференції у Грузії

2012-11-16

EDUkIT на GITI 2012, Тбілісі

Із 15 по 17 листопада 2012 р. у Тбілісі (Грузія) проходить П’ята ювілейна міжнародна конференція з розвитку інформаційних технологій і кібер-безпеки GITI 2012 (Georgian Cyber Security and IT Innovation Conference).

Цього року конференція проходить під девізом «ІТ для майбутнього» («IT for the future»). Проведення GITI 2012 в Грузії за останні роки стало вже традиційним щорічним заходом. Із кожним роком кількість учасників зростає. Так, минулорічна конференція привабила більш ніж 400 учасників із понад 30 країн світу.

Логотип Georgian IT Innovation Conference 2012Мета заходу – налагодити ефективну співпрацю між державним і приватним секторами та допомогти у розбудові партнерських відносин між ІТ-організаціями із Центральної та Східної Європи, країн Балтії, Кавказу та Середньої Азії.

Сьогодні керівники проекту EDUkIT представили можливості освітньої платформи міжнародній публіці. Присутні дізналися про шлях розвитку та про досягнення проекту, змогли озайомитися із досвідом України у сфері інформатизації навчальних закладів.

Також ми приймаємо участь у конкурсі Georgian IT Innovation Award 2012, що проходить в рамках конференції та має визначити найкращі інноваційні ІТ-проекти у 14 номінаціях. Нагородження переможців відбудеться в останній день заходу. Тож тримаємо кулаки і сподіваємось на перемогу.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.