Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Чому та як вчитися та вчити в XXI столітті?

2012-12-03

/Files/images/news_2012/8.JPG

28-30 листопада 2012 року в Москві пройшла 5-а міжнародна конференція Intel «Чому та як вчитися та вчити в XXI столітті».

На конференції були обговорені проблеми сучасної освіти в Росії та країнах СНД.

У конференції взяли участь більше ніж 100 чоловік з регіонів Росії та СНД. Серед них були учасники освітніх програм Intel «Навчання для майбутнього», «Шлях до успіху» та «Освітня галактика Intel», представники органів управління освіти та закладів підвищення кваліфікації педагогів, педагогічних ВНЗ та СНЗ Росії та СНД, російські й міжнародні експерти в області розвитку освіти, педагоги-переможці освітніх конкурсів Intel, партнери компанії.

Учасники провели майстерскі заняття, тренінги, презентації інноваційних освітніх проектів у сфері IT. Колеги познайомилися та освоїли затребувані підходи та інструменти для своєї професійної діяльності, навчилися новим формам роботи. На панельних дискусіях провідних фахівців у галузі освіти та IT індустрії виступили автори інноваційних проектів.

З великим задоволенням відзначаємо, що команда «EDUkIT» вже другий рік бере активну участь у роботі конференції. Адже це унікальна можливість подивитися на світ освіти ширше, обмінятися думками, розповісти про себе та познайомитися з цікавими людьми.

Ми бажаємо організаторам конференції подальших успіхів й дуже сподіваємося на нові зустрічі!

Кiлькiсть переглядiв: 623

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.