Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Церемонія нагородження переможців конкурсу-захисту на кращу модель інформатизації навчального закладу

2012-12-20

/Files/images/news_2012/konkurs/5.jpg

Четвертий рік поспіль Департаментом освіти Харківської міської ради проводиться конкурс-захист на кращу модель інформатизації навчального закладу «Шкільний інформаційний світ-2012».

Цього року в конкурсі-захисті взяли участь 117 навчальних закладів. У фіналі було презентовано та захищено 32-і моделі інформатизації навчального закладу 2012 року, 20 з яких визнано найкращими.

У ході роботи ІV міської педагогічної Інтернет-конференції «Інформатизація – пріоритетний напрямок розвитку системи освіти м. Харкова» її учасники ознайомились з матеріалами переможців конкурсу, переглянули відео-портфоліо закладів.

18.12.2012 відбулося нагородження переможців конкурсу-захисту на кращу модель інформатизації навчального закладу «Шкільний інформаційний світ-2012», яке супроводжувалось он-лайн трансляцією. Усі бажаючі мали змогу спостерігати за церемонією нагородження та заслухати оголошення резолюції Інтернет-конференції.

На переможців конкурсу-захисту чекали дипломи та цінні подарунки від Департаменту освіти та спонсорів.

Також в рамках Конференції було підписано тристоронній меморандум між Департаментом освіти, компанією Intel-Україна та проектом EDUkIT про підтримку впровадження освітніх ініціатив Intel в Харкові. Координатор Людмила Володимирівна Савченко провела ознайомчу презентацію для учасників заходу.

За високопрофесійну та компетентну роботу у складі комісії конкурсу, керівник проекту EDUkIT Елькін Олександр Борисович був нагороджений подякою від Департаменту освіти Харківської міської ради.

/Files/images/news_2012/konkurs/4.jpg/Files/images/news_2012/konkurs/3.jpg/Files/images/news_2012/konkurs/2.jpg/Files/images/news_2012/konkurs/1.jpg/Files/images/news_2012/konkurs/5.jpg

Подяка Елькіну О.Б.

Кiлькiсть переглядiв: 644

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.