Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Участь EDUkIT в IV міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

2013-02-21

Логотип виставки

28 лютого-2 березня 2013 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (за адресою: місто Київ, вул. Салютна, 2-Б) відбудеться IV міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти».

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий світ».

Традиційно виставка представить заклади освіти і наукові установи України, освіту за кордоном, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, агенції, виробників і дистриб’юторів засобів навчання, видавництва.

Проект EDUkIT братиме участь у щорічній виставці «Сучасні заклади освіти» вдруге. На заході буде представлено стенд проекту, планується проведення цікавих презентацій та акцій. Також буде проведена святкова Polaroid фотосесія для користувачів Освітньої платформи України «EDUkIT». Нам 5 років!

Програму EDUkIT дивіться у вкладеному документі.

Будемо раді зустрічі та спілкуванню з нашими користувачами та партнерами, а також всіма бажаючими приєднатися до платформи EDUkIT!

Детальна інформація про виставку: http://vsosvita.com.ua.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.