Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Арсенал ідей – вивчай, досліджуй, твори!

2013-05-20

Арсенал ідей

24 травня в Мистецькому Арсеналі відбудеться відкриття Інноваційного освітнього проекту для дітей та підлітків АРСЕНАЛ ІДЕЙ. Освітня платформа Україні EDUkIT пишається тим, що є інтернет-партнером АРСЕНАЛУ ІДЕЙ та розробила для проекту офіційній сайт www.arsenal-idei.artarsenal.gov.ua.

АРСЕНАЛ ІДЕЙ – творча лабораторія, що поєднує мистецтво, науку, винахідництво та інновації, багатолітній світовий досвід та особливий український зміст.

Безперервна освіта і саморозвиток у найрізноманітніших формах і в будь-якому віці стала головним інтелектуальним та духовним трендом сьогодення.

Проект АРСЕНАЛ ІДЕЙ натхненний надзвичайним успіхом в Україні унікального проекту SPARK!LAB, що був реалізований Мистецьким Арсеналом та Благодійним фондом «Мистецький Арсенал» в 2013 році спільно с Посольством США в Україні та Центром вивчення винаходів та інновацій імені Лемельсонів Смітсонівського Інституту (протягом трьох тижнів роботи його відвідало 34 000 дітей).

АРСЕНАЛ ІДЕЙ дозволить реалізувати широку освітню програму, що відповідатиме новітньому типу культурної інституції та буде орієнтованою на наймолодшу аудиторію.

В рамках проекту АРСЕНАЛ ІДЕЙ працюватимуть три тематичні лабораторії: Мистецька, Науково-винахідницька та інноваційна.

Спеціально створений для проекту АРСЕНАЛ ІДЕЙ інтерактивний простір спонукає дітей та підлітків до творчих пошуків, заохочує до наукової діяльності та досліджень, дозволяє в ігровій формі здобувати знання та знайомитися з інноваціями.

Творчий майданчик з унікальною навчально-творчою програмою, орієнтованою на нове покоління відвідувачів музею, діятиме на регулярній основі у рамках кожного із заходів Мистецького Арсеналу.

Відео-анонс:

Арсенал Ідей

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.