Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Тестування з англійської мови

2009-06-02

тестування з англійської мови

Сьогодні 65 тисяч українців пишуть тести з англійської мови.

Про це повідомили в Інформаційному центрі незалежного оцінювання, відмітивши, що у минулому році іноземна мова була єдиним із загальноосвітніх предметів, за яким вузам дозволялось самостійно проводити вступні іспити.

У даний час перевірити свої знання з англійської мови висловили бажання 64 тис. 943 людини, або 14% від загальної кількості учасників.

Для учасників тестування підготовлено 4 тис. 417 аудиторій, які працюватимуть у 266 пунктах тестування. Працювати в них будуть 11 тис. 494 підготовлених педагогів, а також суспільні наглядачі та журналісти акредитованих засобів масової інформації.

Під час тестування, яке як завжди почнеться об 11:00 та буде тривати 2 години, учасникам треба буде виконати 45 завдань, серед яких 32 з читання та 13 письмових. Як повідомлялось, у цьому році учасники тестування мали змогу обрати від двох до п'яти предметів тестування. В цілому сесія зовнішнього незалежного оцінювання у цьому році охоплює 8 учбових предметів. Вона почалась 6 травня та триватиме до 5 червня.

За матеріалами УНІАН.

Кiлькiсть переглядiв: 443

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.