Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Участь проекту EDUkIT у науково-практичній конференції «Обдаровані діти - інтелектуальний потенціал держави»

2013-10-04

EDUkIT на конференції

26-30 вересня 2013 року керівники проекту EDUkIT взяли участь у міжнародній конференції, присвяченій роботі з обдарованими дітьми.

Організатори заходу - Національна академія педагогічних наук України, Інститут обдарованої дитини НАПН України, Національний центр «Мала академія наук України» - проводять науково-практичну конференцію «Обдаровані діти - інтелектуальний потенціал держави» вже вшосте.

У цьому році учасники зустрілися в мальовничому місці під Ялтою (смт. Гаспра).

Головне завдання конференції - обмін досвідом представників українських та іноземних державних і неурядових освітніх установ, педагогів із різних країн світу з питань розробки нових наукових підходів у визначенні та діагностиці обдарованості, інноваційних технологій та перспективних напрямків методологій роботи з обдарованими особистостями.

Для переможців конкурсу "Історія успіху" Всеукраїнська освітня платформа EDUkIT провела майстер-клас "Нові комп'ютерні технології на шкільному уроці".

Основне завдання майстер-класу - передати практичні знання про новітні технології та інноваційних способах їх застосування в класі. Прості та ефективні у використанні безкоштовні онлайн-інструменти дозволять зробити процес навчання більш захоплюючим і об'єднуючим, підготують учнів до успіху в XXI столітті.

Майстер-клас підготовлений досвідченою командою платформи EDUkIT, а його зміст розкривав найрізноманітніші теми, які орієнтовані на різний вік школярів і навчальні дисципліни: від сервісів подання інфографіки до командної роботи над навчальними проектами.

EDUkIT на конференції Керівники проекту EDUkIT та переможці конкурсу "Історії успіху разом з EDUkIT"

EDUkIT на конференції Кириченко Тетяна Олексіївна (Антрацитівська ЗОШ I-II ст. №4, http://antratsit-school4.edukit.lg.ua)

EDUkIT на конференції Чуян Сергій Миколайович (Березівський НРЦ, http://berezivka-zhyt-internat.edukit.zt.ua)

EDUkIT на конференції Іванова Валентина Григорівна (Центральна бібліотека ім. І.С. Тургенєва, м. Харків, http://biblioteka-turgeneva.edu.kh.ua)

EDUkIT на конференції Ліневич Павло Казимирович (Інформаційно-методичний центр управління освіти і науки,
м. Новоград-Волинський, http://nv-imc.edukit.zt.ua)

EDUkIT на конференції Переможці конкурсу "Історії успіху", керівники проекту EDUkIT та колеги із компанії Intel.

Кiлькiсть переглядiв: 635

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.