Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

EDUkIT: вчити і вчитися стає простіше

2009-11-26

Презентація Easy Test

Вчити і вчитися стає простіше! Цьому сприяє впровадження на сайти шкіл, що беруть участь у проекті EDUkIT, нового модуля тестування «Easy Test», що надає вчителям такі корисні можливості, як проведення on-line та off-line тестування учнів, а також їх дистанційне навчання.

Вчора, 25 листопада, за активної підтримки Управління освіти з гуманітарних питань Харківської міської ради на базі Східноукраїнської філії Міжнародного Соломонового університету успішно пройшло загальні збори групи β-тестерів по апробації модуля «Easy Test» редакційної системи EDUkIT.

На зборах були присутні вчителі математики, історії, української мови і літератури з 40-ка навчальних закладів м. Харкова.

Більшість вчителів зацікавилося можливостями та перспективами модуля. Протягом найближчого місяця вони будуть знайомитися з принципами його роботи, заповнювати базу питань з тих предметів, які викладають, а також вносити пропозиції щодо подальшого удосконалення модуля.

У майбутньому, апробований і вдосконалений варіант модуля «Easy Test», який вже містить первинну базу запитань і тестових завдань, буде доданий на сайти всіх школи, які беруть участь у проекті EDUkIT.

Ви можете ознайомитися з презентацією модуля «Easy Test».

Фото з презентації:

Фото1 з презентації Easy Test

Фото2 з презентації Easy Test

Фото3 з презентації Easy Test

Фото4 з презентації Easy Test

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.