Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Участь команди МСУ у футбольному матчі

2010-04-28

В боротьбі за м'яч

Харківська профспілка студентів спільно з футбольним клубом «Металіст» проводять Міський студентський Кубок з міні-футболу в форматі 5х5.

У ньому візьмуть участь 16 команд з різних ВНЗ Харкова I-IV рівня акредитації.
Всього було направлено 77 листів до вищих навчальних закладів Харкова з проханням сформувати команди з числа своїх студентів.

Протягом 2010 року на футбольних полях ФК «Металіст» будуть проводитися ігри між учасниками Кубку, а в кінці року виберуть команду-переможця.

Команди, які принесли заявки на участь і поки не встигли потрапити в Кубок, записані в резерв. Вони змагатимуться між собою на початку нового навчального року.

27 квітня 2010 року о 17:00 на полі № 12 відбувся матч між командами Східноукраїнської філії Міжнародного Соломонового університету та Харківського інституту банківської справи Університету банківської справи НБУ.

За матеріалами: http://profsoyuz.kh.ua/

Фото з футбольного матчу:

Гравці перед матчемКоманда МСУКоманда ХІБСГравець МСУ перед ударом м'ячаГравці на поліГравці команди МСУУ гонитві за м'ячемЛава запасних команди МСУУ боротьбі за м'ячГравці команди МСУ після матчуКоманда МСУ та менеджер проекту EDUkITВболівальники команди МСУ

Кiлькiсть переглядiв: 383

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.